Vejle Dyrehospital

Vejle Dyrehospital har under samme tag både en almindelig mindre dyreklinik og et større avanceret Dyrehospital. Kæledyrsejere har således mulighed for dyrlægebehandlinger på begge niveauer.

Begge afdelinger på samlet ca. 600 kvadratmeter har fælles personale bestående af  3 dyrlæger med efteruddannelse i kirurgiske og medicinske behandlinger af hunde & katte og andre mindre smådyr. To autoriserede veterinærsygeplejersker samt 3 veterinærsygeplejerskeelever samt en bogholder. Huset har desuden et fælles receptionsområde med tilhørende Pet-shop.

Dyreejere i vort geografiske område har således mulighed for at få undersøgt og behandlet deres dyr i deres eget lokalområde og behøver ikke at køre langt til et fremmed dyrehospital i andre dele af Danmark.

Vejle Dyrehospital modtager klienter fra store dele af Fyn ; hele Trekantsområdet samt midt- og Sønderjylland.

Vejle Dyrehospitals mission er at give vore patienter den faglig bedst mulige behandling og en optimal veterinærsygepleje samt altid at udvise respekt og omhyggelighed over for de klienter som har vist os den tillid at lade os behandle deres familiedyr.

Alle hverdage :  8.00 – 17.00 :  75821600

Dyrelæge i gang med videoskopi, assisteret af veterinærsygeplejerske. Hunden er i fuld narkose.
Dyrlæge Simon Grove undersøger tandsæt på kat fra Mølholm
Bedøvelse og operation af hunde