Stort logo for Vejle Dyrehospital

Vejle Dyrehospital er medlem af Danmarks største dyrlægekæde VetFamily og deltager således også i et interkollegialt samarbejde med den største nordiske dyrlægekæde, AniCura.- Vejle Dyrehospital har dog valgt ikke at lade sig opkøbe af den store svenske kapitalfond; Anicura, men forbliver fortsat 100 % dansk ejet.

”Vi valgte at gå ind i samarbejdet, fordi vi ser rigtigt mange fordele ved at deltage i dette  bredere interkollegiale netværk” fortæller fagdyrlæge Per Nyvang Mariussen fra Vejle Dyrehospital.

”Vores hverdag, vores kompetencer og services overfor vore klienter og deres kæledyr har i de senere år været  i en rivende udvikling. For vedvarende at være fagligt opdateret og dermed  kunne tilbyde den optimale medicinske og kirurgiske behandling af dyrene deltager samtlige medarbejdere ofte i efteruddannelseskurser i både ind- og udlandet. Det  veterinære netværk er suppleret med rigtig mange Nordiske kolleger, hvilket giver os mulighed for at vi kan holde os endnu bedre og bredere opdateret.

Vejle Dyrehospital udfører udover almindelige undersøgelser og behandlinger af hunde, katte samt øvrige mindre kæledyr også større kirurgiske operationer og medicinske udredninger. Specielt har vi de senere år fokuseret rigtig meget på knæ- og knoglekirurgi. Derudover bliver der også fokuseret på fysioterapi- og massagebehandlinger samt laserterapi. Vejle Dyrehospital har sit eget laboratorium, hvor vi straks kan foretage en lang række diagnostiske undersøgelser. Vejle Dyrehospital har en særskilt tandbehandlingsafdeling og udstyr til ultralyscanninger samt kikkertundersøgelser.

Vi udvider også vores produktsortiment med eget kvalitetsfoder og plejemidler samt kosttilskud til hund og kat, VetPro. Produkterne er af en prima kvalitet, men da der springes et leverandørled over, kan vi holde prisen på et yderst fornuftigt niveau” siger fagdyrlæge  Simon Grove.

Vi vil i bund og grund helst beskæftige os med det vi er bedst til og brænder for: nemlig det at gøre syge dyr raske. Ved at blive en del af VetFamily outsourcer vi en lang række af de arbejdsopgaver som vi tidligere brugte meget tid på. Det kunne være sådan noget som indkøb, markedsføring, IT, forretningsudvikling og en lang række andre ting, der følger med at være en privat virksomhed. Som en del af samarbejdet har vi desuden fået vores egen webshop (www.vejledyrehospital.dk/webshop)  med mange gode kvalitetsprodukter og levering til kundens dør, ligesom vores kunder også fremover kan læse en masse artikler om dyr og komme i kontakt med os via appen, ”VetFamily”  afslutter fagdyrlæge Simon Grove.

VetFamily er Danmarks største dyrlægekæde – ejet af svenske kapitalfond AniCura. Vejle Dyrehospital er ikke opkøbt af AniCura, men er fortsat 100 procent dansk ejet. Vi ønsker ikke at sælge vor virksomhed, men vil derimod gerne indgå i dette interkollegiale samarbejde udtaler dyrlæge Jesper Ørsnes Christoffersen.

VetFamily er en frivillig kæde, der består af 81 dyrlægepraksis over hele Danmark. Der er tilknyttet èn administration, som servicerer klinikkerne i dagligdagen. Det er VetFamily’s dyrlæger, der står bag den meget brugte kæledyrsportal www.netdyredoktor.dk  hvor kæledyrs- og hesteejere kan finde information om sundhed og sygdom hos dyr.

Vejle Dyrehospital har et særdeles serviceorienteret team bestående af:  3 fuldtidsansatte dyrlæger, to autoriserede veterinærsygeplejersker , en kontorassistent  samt tre veterinærsygeplejerske elever. Vejle Dyrehospital servicerer både hunde, katte, kaniner og andre mindre smådyr. – Vejle Dyrehospital ligger på en stor grund på Dianavej 5 ; Nørremarken i Vejle.

Vejle Dyrehospital er desuden certificeret af Den Danske Dyrlægeforenings kvalitetssikringsordning : Iso-dyrlægen, der har fokus på kvalitet, kundetilfredshed og patientsikkerhed.